Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3161 of /storage/vhost/scriptorius/web/scriptorius.sk/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /storage/vhost/scriptorius/web/scriptorius.sk/sites/all/modules/ctools/ctools.module).

Mamičkine dobroty v najlepších domácich potravinách

Kontrolóri potravín sa obúvajú do reťazcov, ktoré nechcú platiť výpalné. Náš domáci reťazec, ktorý sa hrdí tým, že predáva mamičkine dobroty a najviac slovenských potravín, si žije pekne v kľude. Hlavne, že sa nadáva na cudzie potraviny. Naše sú fajn... Tak určiteee...

Vyvediem vás z omylu.

V sobotu 25. júla som v miestnej Jednote kúpil dva litre mlieka. Trvanlivosť do 5.8.2015. Jeden liter som otvoril až v pondelok. Bolo pokazené. Otvoril som druhé - tak isto. Obe uložené celý čas v chladničke. Pre osvieženie pamäti dodávam, že to bolo po extrémnych horúčavách. A keď vidím tie zásobovacie vozidlá, čo to tu brázdia, tak tuším, kde sa stala chyba.

Vybral som sa do obchodu. Že mi vrátia peniaze, alebo vymenia tovar, som veľmi nedúfal. Stalo sa. Predavačky pozreli na dátum spotreby a vysmiali ma. Nevrátia, nevymenia. Nemám lístok. Tak som ich aspoň upozornil, nech niečo robia s tým mliekom, lebo isto bude pokazené všetko. Pre istotu som už tento druh mlieka nekupoval. Ibaže po týždni bola v obchode manželka a kúpila presne ono mlieko. Lebo také kupujeme. Zasa dva litre. Zasa oba pokazené. Takže miestna Jednota predáva už týždeň mlieko, o  ktorom vie, že je pokazené a nechumelí sa. Zvlášť to poteší, keď máte doma dieťa, pre ktoré by prípadná hnačka znamenala urýchlený prevoz do Bratislavy. Na Kramáre.

Týmto gratulujem Coop Jednote Prievidza k prelomeniu dlhoročnej dôvery v kvalitu dodávaných potravín a služieb. A upozorňujem všetkých domácich, aby isto nekupovali toto mlieko.

 

 

 

Slovak